Om oss

bild3Vi är ett ungt företag som ligger strax utanför Stockholm, men har fortfarande mycket erfarenhet och kunskap. Själva anledningen till att vi startade upp Hammarö Däck berodde på att ett par vänner, framför allt Gustav, var trötta på sina nuvarande arbeten hos de större bilfirmorna. Det var mycket slentrian, ingen kundrespekt och mest skitsnack överlag, men jobben trillade fortfarande in på grund av starka varumärken. En sak är säker när det gäller bilverkstäder och det är att kända namn får alltid jobb, oavsett om de bryr sig eller inte om sina kunder. Tyvärr.

Vi ville förändra det och visa att företag som sysslar med bilar faktisk kan vara snälla och trevliga mot sina kunder. Det är trots allt deras betalningar som gör att vi överhuvudtaget kan arbeta och det är något som ska respekteras. Vi som företag överlever tack vare våra kunder. Genom att få det starka förtroende som vi fått, genom hårt arbete och bra resultat, har kundbasen fortsatt växa under de två år som vi nu har varit aktiva. Vi har mängder med stamkunder som vi kan namnen på och varje gång det kommer in en ny kund till oss blir vi alltid lika exalterade. Det känns som att få en ny familjemedlem.

Det är också den känslan som vi vill ska finnas, dels inom företaget men också i relationen till våra kunder. Det ska vara familjärt, utan att man alls ska behöva tänka tanken att vi säljer på er något ni inte behöver eller lurar er. Det är en vanlig farhåga som många kunder har när de behöver hjälp från andra bilfirmor och det är något som vi jobbar hårt för att tvätta bort. Med oss kommer du alltid att få den rekommendation som passar dig bäst, men inget säger att du måste följa våra riktlinjer. Vi ger dig flera alternativ att välja på.