Däck & fälg

bild4De som är bilägare är säkerligen fullständigt medvetna om att äga en bil är förenat med massa annat, kunskaper som man måste ha eller måste lära sig. Att veta vad ens bil har för möjligheter när det kommer till fälgar och däck är en viktig kunskap att ha. Dock är det något som inte är speciellt vanligt att bilägare håller koll på, av den enkla anledningen att man sällan behöver köpa nya fälgar och däck.

Men förr eller senare så befinner man sig i läget där däcken är slitna, eller att man bara vill uppdatera sina fälgar. Att ta reda på detta är ganska lätt, men för att vara säker på vad det är som gäller för just den bilen gör man bäst i att kontakta oss. För det finns mer än ett alternativ som du kan välja till bilen. Vi kan hjälpa dig att hitta de varianter som fungerar och så får du i uppdrag att välja, utifrån det du lär dig från oss.

Det många kanske inte tänker på är att däcken har stor betydelse när det gäller både miljön och bränsleförbrukningen. Det är normalt så att däcken som har den positiva effekten på dessa två delar, alltså att de är bättre för miljön och gör att din bil drar mindre bränsle, kostar mer än andra däck. Dock ska du som bilägare vara medveten om att skillnaden mellan däcken i pris kommer att betala sig självt när du kört ett antal mil, för du sparar mycket pengar på att köpa riktigt bra däck.

Vi kan dessutom fixa med allt som har med fälgar och däck att göra. Vi kan sälja dig kompletta paket med däck och fälg redan monterade, eller så får du själv sätta ihop fälgar och däck, baserat på våra rekommendationer. Dessutom fixar vi självklart med balanseringen av hjulen, så att hjulen ligger rätt mot marken och slits på rätt sätt.